Buku Pink!



Alhamdulillah... dah selamat bukak buku pink... dah 3 bulan baru bukak - lambat skit.. huhuuh.. patutnye last week dah boleh bukak tapi time tu aku pi Bandung. so mintak tangguh check up hari ni.. ngeeee~

lama jugak proses tadi. 3 jam kat klinik! huhuhuhu..

automatik dapat sticker hijau sebab c-zer masa bersalinkan hadif. redho... :-)
EDD 18 November 2013. suka.suka.suka.
sebab hadif pun lahir bulan November - 6 Nov.


tadi doc scan jugak.. dah nampak kepala, kaki, tangan, jantung baby.
Alhamdulillah.... moga semuanya dipermudahkan 2nd pregnancy aku nih...


16 comments:

Suhaila Zahari said...

Tahniah2..semoga ibu n baby sihat..:0

Nad MamaZN said...

Aah jelas la scan tu...

Moga sehat2 selalu ye!

Eee ramai plak yg bersalin 2013 ni
Bestnya!

bunga_rose said...

Tahniah K!!!!!!! Akhirnya hadif akan jadik abang besarrr!!! Hihihi...

Owh, klu czer otomatik ada stiker ijo ek.. alaa aku pun nnt camtu la jwbnye..

Mooniqueen said...

ehhh anak kite macam lebih kurang je..maksud MQ anak 1st lahir bulan aug 2nd ni pun insya allah bulan aug jugak ;)

Kniedaz said...

uuu...best tengok gambar scan tu..Hadif tau tak dia nak dapat adik ni?

yang baik Ishak said...

Alhamdulillah... tahniah! semoga dipermudahkan semua urusan

Falsya said...

kite xgie lagi wat buku pink..hehe..ehhh, sama la kite pun 3 bln gak..;D

semoga dipermudahkan semuanyeee..amin3..

@e_da said...

tahniah.. kita baru tau... same my baby deena 1 nov.. hope ibu n baby sihat ya...

mama leen said...

wah tahniah ye..

Nana said...

Eh ko ckp buku pink
Tros tingat buku aku
Arini patut dh catat pgrakan bb
Hahah se baik msk blog kau
Br ingt nk catit ni

Nafira usof said...

semoga mama dan bb sentisa sihat~

isabelle frankly said...

Slmt membawak perut. hehehe.
time time ni la best nak gi mkn mcm2.

SutraBistari said...

waaaa...makndak nak dapat cucu lagi.. yeehaaa.. nurul xmau join ka?? hehe.. anyway tahniah! moga dipermudahkan semuanya.. =)

eima said...

syoknye wei .. aku tumpang gumbira ...

jgn miss appt ko dear skrg ni tak leh nk walk in je

JaSSNaNi said...

wahhhh... bulan 11 ye.. ujong2 tahun dah.. moga selamat semua.. :) take care ye..

Nieyl said...

wah..seronok nyer...
Semoga Allah permudahkan urusan akak nanti yea...doakan utk nieyl jugak yea...