Sape Mau Fridge Magnet Bandung??



Pengumpul tegar FM sekalian.... meh join giveaway FM Bandung nih... aku nak carik dalam 5 orang pemenang - or maybe lebih... :b just tinggalkan komen kat entry ni yerk!nanti aku cabut undi.


mind you, FM ni jenis getah.. fm kat Bandung ni kureng kualiti sikit lah.. tapi kalau korang tak kisah, meh ler join... aku nak bagi free nih.. :b

p/s : malassss betui nak buat entry cuti² Bandung nih...

43 comments:

:: Cik Viva :: said...

assalam..
Saya nak FM Bandung ni boleh? Plsss.. =)

Qhaifa Nur said...

sukalah FM t-shirt tuh...cantik
jenis getah..tahan lama sikit

Nory Zoulkefle said...

Nory nakkkkkkkk!!!!!!!hehe

HenRy LeE said...

iNak! mana2 pun boleh! :D

muffins Jue said...

nak jugakk..tgh gigih kumpul fm, baru timbul minat,heee..lum ada lagi fm yg oversea punya..bg satu yg tshirt tu boleh?hehe

eima said...

aku pun nk la ... kat rumah br ade seketui ...megnet die tak kuat so i loike

aziekz said...

salam..
Tak kisah la fm tu kureng kualiti un.

Heee...jnji org bg,,,saya sgt2 menghargai,,,

Lg2 la dr oversea.....nk pergi tak mampu...huhu...

Semua cantik2....heeee...
Terima kaseh blogger baikhati....malas2 bermurah hati..

Sekian,,..=-O

aziekz said...

salam..
Tak kisah la fm tu kureng kualiti un.

Heee...jnji org bg,,,saya sgt2 menghargai,,,

Lg2 la dr oversea.....nk pergi tak mampu...huhu...

Semua cantik2....heeee...
Terima kaseh blogger baikhati....malas2 bermurah hati..

Sekian,,..=-O

CIK NANA said...

Saya nak!! :)

iduraz said...

salam...nak!hee

JaSSNaNi said...

nak juga... mekasih banyak2 kalau nak bagi free.. cabut nama kita ye.. :P :P :P

Nieyl said...

semestinyer... :) saya adalah pengumpul yang tegar..haha

Nad MamaZN said...

Nk fm bandung, yeay!!
Mana2 pun xpe hihi...
Ni mesti murah giler giler ek rege die kat sana! :)

Cik Puan Ila said...

Nak jugak,buat koleksi kat peti ais.. ;)

Kniedaz said...

Saya pun nak jugak...buatlah entry Bandung..hujung bulan nak pi sana..nak tau apa yang berbaloi dibeli ^_^

Pn. Zana said...

nak2.. :)

adianiez AIDA said...

aida nak!
pilih la aida...
tak pernah gi bandung, dpt FM jadi la...

Just said...

salam.. kite pun nak FM tue.. :)

tenku butang said...

nak jugakk!! peti sejuk teman kosong jea tauu.. sedih tauuu..x kesian ke? huk2.. heee..

Nafira usof said...

saya nakkkkk!!!
yang getah nih lagi elok.. tak risau pecah kalo jatuh.. ehehehe..

harap2 ade lah rezeki nak sambar salah satu FM.. amin~

Nieda ramly said...

getah pun getahlah.
getah tahan lama jatuh tak pecah.akak sukaaa.
overlah pula.
nak juga.

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com

shidasyakirin said...

saya pun nak jugak la..hehehe

Nana said...

Aku nak! Heheeh

Nadratul Syazwana said...

Nak nak fm Bandung! :D

Syuhada Salleh said...

nakk!

Fadth Wan said...

cantik sgt fm tue smua.. nk jugak la..tak ada lg fm dr bandung...

eizan nor said...

nak jugak..

dniescake said...

ooohhh i like la ibu...saya pengumpul FM ni...oh yehhh

eyeyou said...

org nak kasi free..sapa x mahu???!!! mahuuuu!!!

Faiza Erina Rahmat said...

kita nak, kita nak,, hihi

HaN WarreN said...

Saya nak gak huhu.......

Diari Hati Si Pari-Pari said...

saya nakkkk kak kay! hehe...

bunga_rose said...

guwe mau buk!!!!

yang baik Ishak said...

Tiba-tiba... rasa terpanggil untuk komen kat sini... nak juga ehh :D

ibu chiqamie said...

nakkkkkkkkkkkkk ;-D bg kite...bg kite... :-))

ibu chiqamie said...

kite nakkkkkkkkkk....bg kite eh ;-D

@e_da said...

cantik-cantiknya... nak juga!!!

lovely shazlin said...

sy nak..sy nak! comeynye fm bandung!

M Zamri said...

nak jugak...

Orked said...

salam ibu hadif...

saya pn nk jugakkk..
ade lagi ke?
sonokny g bandunggg

Imaan09 said...

Nak jugak..

Fizah said...

Tambah koleksi fridge magnet jom :)

http://susunatursioca.blogspot.com/2013/09/sticky-post-berita-baik-ada-penaja.html

Unknown said...

Ada lg ker ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š