The Grato (Italian & Western Food) Seksyen 3, Bangi



Jom nak share ngan korang satu lagi tempat makan western best kat Bangi nih... tempat ni penah masuk JJCM tv3 yer.. eceli sebelum masuk tv3 aku dah tau kewujudan The Grato ni. sebabnya aku folow instagram isteri kepada chef restoran nih... isteri die jugak tokey henbeg Coach yang aku beli dulu. 
.
lakiku yang beriya ajak aku pegi The Grato nih. aku relax jer, die yang lelebih.. huhuuh.. katanya die pun ada ngidam jugak! ciss... nyampah :b tapi weolls takde la terjah lepas kua kat tv tu... komfem orang ramai punye. ni weolls pegi sebulan yang lepas kot.

Pilihan TV3


harga food kat sini sangat lah reasonable..


die masak kat depan kedai jer. so boleh nampak ape yang chef tgh buat.

jom tengok apa yang kami order...

chicken chop.. biasa² je pada deria rasa aku nih.. :b


Beef Lasagna harga RM11.90. aku bukan peminat lasagna.. so tak berapa reti nak nikmati. huhuh.. lakiku la ni pi gatai order sebab cashier tu rekemen food ni. last² die tak makan pun, dok pulun ciken cop aku.. huh!


tapi yang nih - chicken steak with pasta memang sedap giler... klu datang sini sila order yer.. harga RM7.90 sajok.


ni hadif punye~


tapi sama jer cam apak die.. pulun makan hat orang lain punye.. huhuhu

untuk info pasal restoran ni sila terjah FB The Grato yek
.
oh. kedai ni ada dua cawangan yer. satu di Seksyen 3, satu lagi di seksyen 7.

The Grato
No.12 Jalan 3/7
Seksyen 3, Bangi Perdana
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
*Shoplots berhadapan Surau Bangi Perdana.
.
ISNIN hingga SABTU (5:30 petang hingga 11:00 malam)
TUTUP PADA HARI AHAD
  .


The Grato Plus @ Suasana Bangi
No. 22, Jalan 7/1C, Seksyen 7
Bdr. Baru Bangi, Selangor
.
*Shoplots di hadapan stesen minyak Shell dan JPJ. Berdekatan dengan restoran Lengkuas dan Koh Samui. Cawangan ini tidak mempunyai papan tanda The Grato kerana kami masih dalam usaha mendapatkan lesen papan iklan. 
.
JUMAAT hingga RABU (6:30 petang hingga 11:00 malam)
TUTUP PADA HARI KHAMIS



4 comments:

eima said...

ok la rga die utk western kan ... byknye oorder ...mknnye 3 org je

Nad MamaZN said...

Nmpk cam menarik
Bleh cuba ni nnt

bunga_rose said...

kenapa area bangi weh... situ aku jarang gi.. kt sh alam takde ke????

Nana said...

murahnye harga dia
tp jauh sgt plaknak terjah