Anak Prince William Dan Kate Middleton



Tahniah kepada pasangan diraja ni kerana telah mendapat seorang putera. Kate Middleton telah selamat melahirkan bayi lelaki pada 22 Julai 2013 jam 4:24 pm waktu tempatan.

“He’s got a good pair of lungs on him, that’s for sure,” he said of his son. “He’s a big boy, he’s quite heavy. We’re still working on a name so we’ll have that as soon as we can.” Would it be George? The Duke laughed. “Wait and see, wait and see …”


lambaian ratu.... gojes betui Kate nih. tak nampak cam baru lepas besalin.. klu kita time ni dah berkain batik + tshirt besaq, sanggul tinggi, pilis penuh kat dahi.. muahahaha...


6 comments:

eima said...

klu ko tgk gambo full die siap pakai heel putih tu

bunga_rose said...

kannnn.. diorang rileks je buat lambaian ratu hahaahahah

Qhaifa Nur said...

tahniah buat pasangan diraja tuh...

JaSSNaNi said...

ye la.. depa mana ada apa2 pantang.. lepas ni dah merdeka lah kate.. :) tak yah tunggu 44 hari sanggol bertenggek kat atas pale.. :D hahaha

~ Cik Azz ~ said...

Seronok tengok keterujaan rakyat Britain bila dengar berita ni.. Sayang sungguh dorang dengan raja dorang..

Rakyat kita lagi menghina raja ada la.. huhuhu...

Apapun, moga lepas ni ada lagi baby untuk pasangan diraja ni.. :)

mikamusz said...

nampak dia kat tv pun lawa 1 macam.. kalau kita keluar hospital macam ni, sure kena bebel ngan mak - mak..hahaha