Checkup 20 weeks

 

Pagi tadi pegi monthly checkup. now dah 20 minggu. Alhamdulillah... Lama btui kat klinik tadi. setel semua pegi jumpa doc untuk scan pulak. naik lenguh bontot mak ni ha.. penat duduk. huhuhu...

tak berapa nak clear sangat lah scan kali ni... takpe, nanti kite pegi wat scan 4d. ahaks

dok tunggu jugak kot doktor nak bagitau gender baby ke ape kan. tapi doc cakap 'ala... tak nampak la anu die. baby kepit ngan paha' huhuuh..

10 comments:

Suhaila Zahari said...

Bestnya tgk org scan baby..kalau arwah baby sy masih ada dlm perut..skrg dh masuk week 34..

Semoga dipermudahkan segalanya ye kak.. ;)

♥ Elin ♥ said...

saing lah kite bersalin nanti ni yer...bila due ?

Cik Eka said...

adik eka ritu check up 9 weeks. kecik aje lagi. hehehehe

Nafira usof said...

bestnyeeee..
moga mama dan bb sentiasa sihat k~

eima said...

aku tak sabo nk tau girl ke boy ni .. nk nengok jambu cam abg die tak ... klu girl mesti ayu gile kan

mm said...

Salam hi kjp je dh 20 wks ek, klu sy ada rezeki aritu bru 2 bln, tetiba trun drh ;( tgu rezeki lps ni, amin. Semoga selamat sumenyer yer ;)

Nad MamaZN said...

Rindunya nak bau baby..!!!!

dibiuscinta said...

wah tengah ngandung rupanya..tahniah..

bunga_rose said...

bestnyeee!!! aku doakan ko dapat baby girl weh...

kayyana said...

gugerl kot kak... tu yg die malu tu.. wat scan 3d la kak kat sri kembangan.. apentah nama klinik tu lupe.. nama dr tu dr jezlyn kot.. baik giler and die pandai sgt communicate ngn baby kte... so try la.. hehehe