Monsters University



hari rabu last week lepas balik keje bawak Hadif pegi tengok wayang kat Alamanda. tayangan kui 4.50 pm, tapi kui 5.15 baru kami masuk. cite baru je start. okey la tue. pergi berdua jer dengan dak hadif, ayah outstesen tak balik lagi... tak tahan dah telinga mak ni ha anak asyik merungut nak tengok cite raksasa biru. hewhewhew.

cite die okey la, not bad. tapi yang tak bestnye kat alamanda ada tayangan 3d jer. sakit mata mak ni ha pakai spek... kadang pakai kadang bukak. tak best ar. tak puas! yang si hadif langsung tanak pakai. komfem ler tak clear skrin tu kan?


pegi eonbig ada sale susu dak hadif ni ha. siap sekali ngan free gift. gagah beli jugak la kotak besar punya sebab nak free gift tu. huhuhu.. eh, hadif still isap botol lagi yer.. tak kisah la klu ada orang cakap dah besar pon isap botol lagi. ada aku kisah? anak aku bukan anak ko! :b asalkan die nak minum susu. atlis khasiat susu tu masuk dalam badan die. dah la jenis tak mau makan nasik sangat. satu minggu satu kotak. so sebulan memang 4 kotak susu untuk dak hadif. huhuhu... kalau hari skolah minum susu time balik skool n time nak tido. tapi hari cuti mau 4-5 botol die minum. huhuhu...


ni ha free gift susu tu.. mak yang beriya nak beli.. anak cool jerk. muahahaha....


sling bag monster university untuk anak.. mula² jer die semangat ke hulu ke hilir ngan beg nih.. lama-lama peram je la kat dalam bilik tu sampai berhabuk. uhuks :b


5 comments:

Nad MamaZN said...

Patut nmpk hadif menten berisi jek badan dia
Minum susu rupanya
Zakwan minum pagi jek sblm p skool
Tu pun secawan jek huhu

Beg tu cantek
Meh juai murah kt kite =P

eima said...

cantek beg tu ..
betui2 tang susu ... isap sampai darjah 2-3 pun aku tak kisah ....


nk harap minum dlm cawan mmg diorg tak selera ngan susu tu

bunga_rose said...

sama la wehhh.. anak aku pun minum pakai botol, kat sekolah je pakai cawan sebab malu dengan teacher..

setuju weh, tak kisah la, janji khasiat masuk khennn

zety said...

dulikkan mulut org..susu tu penting! klu kene sumbat ikut pusat pon aku buat,hahaha

Nieyl said...

wah~best nyer dapat tgk wayang yea....ceria je muke...:)