Wedding Umairah & Aizuddin



hohoho.. lepas lunch baru nak update.. monday blues lol :b

Alhamdulillah, dah setel pon wedding adik ipar kat Gombak hari Sabtu lepas... semuanya berjalan lancar... minggu ni wedding belah pengantin lelaki pulak kat Sungai Petani sana.. so, Jumaat ni aku cuti lah coz nak gerak ke Kedah pagi tu... hari sabtu wedding nye, then after wedding check in hotel kat Penang coz family in law nak jenjalan ke Penang katanya...

so, layan gambo je la yer.. malas nak taip baru pas lunch la katakan.. ngantuk :b

Selamat pengantin baru Hadif.. eh mana pengantin pempuannye? ngeeeee~


aku tak sempat snap pon gambo pengantin. ini pon hadif yang tangkapkan. huhuhu


tema adalah silver + pink belacan yer... pengantin pakai kaler pink belacan, so family members pakai silver lah.. dan ini la jugak baju raya kami anak-beranak. huhuhu...


dah nampak sikit kan perut aku??? tak tau la raya ni muat lagi ke tak baju nih... takut senteng kat depan jer.. huhuhu...


tokma n tokba hadif aka maklang hubby. hadif memang manjaaaaa sangat ngan dorang.


3 generasi - atok, pakngah n hadif.. ayah hadif takde masa ni, pegi mana ntah.. huhuhu...


hantaran dari pihak perempuan...

so now boleh focus on puasa, raya n baby. heheheh.....


5 comments:

@e_da said...

cantiknya baju mrs k... ni yg kain lace beli bandung aritu ek.. kenan sgt colornya.. pandai pilih warna... kami tahun ni shocking pink gak..

Nafira usof said...

canteknye baju tuan tanah~
masuk jer baju ngan lace tuh~

eima said...

centek nye bj ko tu wei K .. kaler ni masuk lar .. naik wei ..aku suka

Chekgu Azrine said...

Cantikla tema kelabu pink..

Sidratul Muntaha said...

pink belacan?1
baru pestime dgr
klu pink masam tu pnhlah jugak