Buka Puasa di Nando's Alamanda



hohoho.... malas betui nak update blog... bertambah lemau bila pi opis senyap sunyi.. dah ramai yang start cuti raya.. T__T. aku balik kampung esok petang. amik halfday je la esok.

wokey, haitu ada pegi bukak pose kat Nando's Alamanda. dalam kui 5.30 pm camtu gi sana. cadangnya nak makan kenny rogers. tapi fullhouse la pulak. ramai dah yang booking.. so try dekat Nando's pulak.. ada lagi kosong tapi katanya kui 6.30 pm dah kena ada kat table. klu tak tempat tu die kasi kat orang lain lol.


amik set buka puasa nih... harga RM56 untuk dua orang.

ni la setnya. siap ada desert kek lagi.. ala, lebih kurang cam kek batik jer.. huhuhu

set spicy rice untuk incik suami...

aku amik set mediterranean rice


then dapat free packet raya.. dalam tu ada baucer RM5 setiap sampul. ok la.. lepas raya kita pi makan nando's lagi.. ngeeee~

nyway, aku amik kesempatan ni nak ucap Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat readers blog nih.. maaf zahir batin. 0-0 la kite yer... :b hati² di jalan raya... biar lambat asal selamat. ingatlah orang yang tersayang ♥




3 comments:

:: Cik Viva :: said...

Bestnye..selamat hari raya =)

Wawa said...

esok nak ajak makan nando's la...hehehe

deelira@deeliraz said...

selamat hari raya kay
maaf zahir dan batin :)