Gambar Raya~



layan gambar raya ni dulu yerk.. snap guna henpon jer. gambor dalam kamera tak sempat nak transfer lagi... nengok ler nanti. huhuuh... time ni pegi beraya kat umah sedara kat kampung sebelah. kampung tu memang kawasan bendang. cantik sangat!

 3 beradik. aku paling tua dan paling pendek. huwaaaa~~


 hadif dah tukar uniform time ni. pakai baju biasa tapi sebab nak pegi beraya aku paksa suh pakai baju melayu balik. itu pon die tanak butang. panas katanya.. hai la...


 26 minggu suda. so far semua ok. HB je low. T___T berat pon tak naik banyak. syukurrr. klu tak jenuh nak kuwuss balik.

p/s : haini ada jamuan raya kat opis. makan.makan.makan. yeay!!!


7 comments:

Nieyl said...

hihihi~same la ngan nieyl pun..
bawak Hp jer...camera DSLR dok kat umah..haha~selamat hari raya...:)

SiTi said...

betul tu...sma gk laa ct ni.. nama je ada dslr... sudahnya duk simpan dlm beg jer

eima said...

byk guna note amik gambo tp tak leh nk bluetooth ke enpon aku plak ..ape ke hel tahnye ...

dah bolat dah ko kan

Ena said...

Tahun ni pun ramai juga yg amik grey & purple color nye tema raya kan.. kita dah amik tahun lepas..

mama tisya said...

tk nmpk lg perut...oh 3 beradik je ye

Qhaifa Nur said...

cantiklah permandangan tuh...
guna hp juga, janji ada gambar kan...

Nafira usof said...

masih gojes haaa..
tak nampak cam org peknen pon~

Selamat Hari Raya~