Iftar.Iftar.Iftar


Haini update secara pantas... dok kat opis pon tak senang duduk dah nih.. lambat betui rasa jam bergerak... haini aku halfday - mau balik kampung suda... yipppieee!!!

Meh nak tayang antara juadah berbuka aku sempena bulan Ramadhan nih... aku ni takde la tiap² hari masak.  tengok mood jugak. klu rasa malas aku beli je lauk kat param sana... makan luar pon 3-4 kali je kot..


haitu hubby ajak makan luar... menu pertama yang aku pikir adalah ayam penyek wong solo... lama dah tak pekena.. nikmat betui! bukak pose lite² dlu kat umah. dalam 8 lebih baru gi wong solo bangi.


abang aku tetiba nak datang bukak pose skali kat umah.. so, sempat ler masak sup ayam, ikan masak berlada n ayam paprik... then beli murtabak n ciken wings kat param.


ari sabtu baru ni family belah hubby bukak pose ramai² kat umah makteh sungai merab... meriah betui rasa cam raya.. penuh meja ngan lauk pauk. belum masuk kuih-muih lagi... kenyang sampai sendat perut. muahahaa...


hadif tetiba teringin makan pizza pulak... haiila anak.. over betui! mak die yang pegnen nih takde pon ngidam nak makan macam². huhuhu... so hubby tapaw makan kat umah sajok.


makan la kami 3 beranak.. itu pon tak terabis.. sendat suda pewut. huhuhu...


p/s : Selamat Hari Raya yuolls.... pada yang balik kampung haini cam aku, semoga selamat sampai ke destinasi....


Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

eima said...

wei aku dgr dlm radio dah slow trafik area tapah ...
aku dah sampai kg laki dah ......jln clear ... selamat

selamat hari raya dear ....

::NureeN:: said...

selamat hari raya, maaf zahir & batin :)

HenRy LeE said...

Wahhhh... makan sakan ya! :D

azura samsuddin said...

selamat hari raya :)