Gila Novel!




Ok. Dah tahap addicted sudah! Semalam baru sampai 4 lagi novel yg aku beli tru mphonline. Diskaun 30% beb. Berbaloi². Klu before dis asik nak pinjam novel orang je kan, now teringin plak nak kumpul buat koleksi sendiri. Baca la sampai lebam. Huhuhu. Pas beranak ntah² dah tak de masa nak bukak novel. Dok kelek anak manjang. Ye dop? harap² la baby lam perut ni bila besar esok rajin membaca cam omaknye. dok pulun baca novel je sepanjang 2nd pregnancy nih. huhuhu


Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

Rinna said...

Semua novel yg dipilih tuh best2.. :)
Mmg 5 bintang laa

bunga_rose said...

aku nak beli novel, tapi bila dah abis baca rasa cam membazir pulak beli hahahahaah... so tak jadik la jadi pembeli apatah lagi pengumpul novel

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

eima said...

anak ko kompom minah jiwang .. hihihi

Mon MonaLea said...

syoknya leh baca novel. akak beli tak baxa2x pun k. dulu satu novel boleh habis sehari

eB said...

rajinnyer... kalo eB ntahla... rjn tgk tv jerk ;p
hepi wiken dear :)

Nieyl said...

dekat opis nieyl de sorang..mmg tahap gler kentang laaa...mmg peminat novel..kat umah berkotak2...hampir2 separuh dr bilik novel die saja..huhuhu

zety said...

baguih btol rajin bc novel uols hehe