Jamuan Raya DCA~



aiyakkk... malas betui nak update belog skang nih.. takde mood, takde idea, takde bahan. hewhew... klu dapat update seminggu skali pon dah okey sangat! :b

dalam henpon aku ni ada la gambo jamuan raya opis last week. so boleh la aku update kat sini. pastu gambo tu leh kasi delete trus. huhuhu...


Majlis Ramah Mesra Aidilfitri dan Kemerdekaan.. merdeka raya gitew....


slalu buat kat dewan bawah opis jer...


makyong² nampak biru hari tu.... akak sebelah aku tu tengah kira hari nak belah perut jer.. masuk ni dah 4 kali czer... huhuhu... moga semua selamat yer kak! :-)


gerai sektor aku.. deco simple² sajok...


gerai kami jamu spageti haitu. sedap nokss....


pastu buat ribena laici... ramai pakat serbu air nih. maklum la air mahai.. huhuhu...


gerai ni menang gerai tercantik. siap pintu gerbang bagai :b


aku makan satey banyak gila haitu...


nasi kerabu ni pon sedap...


kambing bakar ni pon mabeles. tak liat n sedap sangattt... beratur panjang orang que tau. kesekejapan je licin... gerai pertama yang tutup kedai sebab sold out.. muahahaha...

sebab banyak sangat makan, pastu makan pulak macam²... tahan la azab sakit perut malam tu.. huhuhuh...


10 comments:

mama tisya said...

kalo ada kambing, sure menu lain org tk brp nk serbu sgt..sure p q kt kambing

Falsya said...

Wahhhh sedapnye semua makanan tuh..best2..;)

syariza09 said...

k.shully dh tgg ari kerr..sronoknya..

sapa msk spagethi wehh?

eima said...

jamuan raya kami jd kenduri tahlil ... huhu

Nafira usof said...

sedapnye semua makanan tuh~
kasi terliur habes nih~ :P

achiek anis said...

la sis kita berjiran rupanya...

jamuan raya DCA sama hari dgn KBS kan...tp KBS buat dekat sgt...huhu

MRS. K said...

syariza09 ~ tempah kat orang je huhu

zety said...

meriahh..opis aku baru nk raye esok..hehehe

kayyana said...

fuyoooo..makan sampai kenyang.. hehehehe

Nana said...

Rindu nye ns kerabu
Last mkn sblm branak
Blk kluang mmg xdela ns kerabu sedap
Nk mkn tgu blk kl