Page Kami Benci Bini Mat Yo



Semua orang tau kot ape crita paling hotzz skang nih! bukak je fesbuk, itu la cerita yang buat penuh wall aku pon. huhhu.. aku dah tengok video tu, n rasa cam wth?? tsktsk... malas nak komen pape. tunggu dan lihat je la ape yang jadi seterusnya...

page ni pon skejab je dah 64K orang like. tsktsk


dan gambar ni bagi aku memang betul² kelakar. senyum sengih je aku tengok. :b


p/s : satu lagi berita baru dengar,
betui ke harga minyak naik lagi????????????


5 comments:

Nad MamaZN said...

Ahahaha...!
Kalau tak dibagi tau, tak perasan kot! :P
Lawak gilers

eima said...

Haha laki tkt bini namanye tu...kesian...
rasanye betui...lm nye nk tgu 5 thn

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

nyampah tgk u-tube psl bini mayo ni..

CaDLyNN said...

xleh tahan tgk gamba tu.hahaha...

minyak naik..huhu

kayyana said...

gambar tu mmg kelakar.. hahaha