Penempatan ke Pra Sekolah 2014



Result untuk penempatan Pra Sekolah sesi 2014 dah keluar.. Alhamdulillah, hadif dapat tempat tu. before dis dok berkira² jugak nak anta pra ke tidak. skolah skang pon ok jugak coz aku puas hati pencapaian hadif takat ni kat skolah tu. tapi klu dok pra lagi ok kot! boleh la hadif biasakan diri dia kat skolah tu sblum masuk darjah 1.

untuk warga WP Putrajaya, korang leh check kat SINI yer untuk tengok result penempatan anak korang. 


hadif dapat sekolah presint 5(1). sebelah umah jer. kentut pon dengo. huhuhu

aku cuti bersalin sampai tengah bulan februari. then bila masuk kerja, mak mertua jagakan baby sampai baby umur 6 bulan. so transit tengahari takde masalah la untuk hadif. lepas bulan 4 baru pikir mana nak carik tempat transit hadif.. hadoiii... bila skool half day nak kena cari transit tu yang malassss tu! :b


4 comments:

zety said...

alhamdulillah dpt dekat sgt dgn umh ye..

n O e s u h a i m i said...

amboi...dekat beno umah..sampai kentut pun leh dengo...hehehehe...

ok je masuk pra ni...anak noe dh x ada nak pra dah...

eima said...

tahun depan tahun yg bz bg aku ... huhu kena bw keta sendrik dah tahun depan

tahniah hadif

Chekgu Azrine said...

belajar rajin2 ye hadiff..