Shopping Perabot di IKEA



oh! sebelum tu meh nak bagitau. bukan aku yang pegi sopim eh. aku kirim barang jerr... tak larat dah mak ni nak pusing satu ikea tu cari barang... rasa berat sangat dah badan ni. :b terima kasih buat cik lynn sebab berjaya hasut mak sopim perabot dan tolong belikan barang² nih. hewhewhew.

 dah lama cadang nak cari katil n almari baju untuk bilik hadif. asik tangguh² jer... hadif ni klu tido nak berkepit je manjang. even die dah tetido kat depan tv or bilik lagi satu, tengah² malam kang ade la budak tu ngendeng bawah ketiak mak ni ha. adik baby pun dah nak keluar tak lama lagi, so nak tak nak kena readykan jugak la bilik hadif tu. huhuhu... kebetulan ikea buat sale kan? cik lynn pon beriya ajak beli coz die pon nak siapkan bilik untuk anak² die. oh, cik lynn pon pregnant jugak yer. kami beza due date 2 hari sajok. kata BFF kan? harus la bersalin pon dok sebelah-menyebelah kat katil spital. :b


aku beli wardrobe nih.


dan katil bujang nih. harga RM149. gambar kredit SINI

dan delivery dijangka hari Sabtu nih. caj delivery untuk Putrajaya ialah RM75. share dengan cik lynn coz delivery ke umah die kat Salak Tinggi sana mahal kot! nanti pepandai la cik lynn nak angkut perabot ni dari umah ai. muahahaha... so dok diam² kat umah sabtu ni tunggu lori ikea datang. :b



3 comments:

Nad MamaZN said...

Murah! Tilam rege lain la kan?
Serius byk sale kt ikea
Smlm kite p
Tapi klu sape2 yg slalu p
Bleh dpt bandingkan harga dulu n skrg
Ada dua turunkan
Ada yg btul2 dia naik kan
Giler mahal! Sampai rm10 beza dgn rege dulu

Rizziela said...

syoknyer tengok katil bujang tu...mcm bermiant ajer

Nafira usof said...

huih~ berbaloi2..
kualiti pon ok kan~