1st Day~



Assalamualaikum....

hai yuolls..... haini 1st day aku masuk keje... sangat excited tapi dalam hati dok buat² tenang. sindrom mak² masuk keje lepas cuti bersalin.huhuhu... teringat baby kat umah... buat masa ni mak mertua jagakan baby hessa dlu sementara aku nak cari pengasuh/taska. haih!

rindu anak-anak ibu~~~

rindu, rindu jugak! jom clearkan dulu segala emel opis, yahoo n gmail yang dah berkepam 3 bulan tak berusik nih! huhu


11 comments:

syawalsimpsons said...

selamat bekerja kakak....lama tu 3 bulan...otak tepu tu masuk keje arini kan

Linda said...

mmg akan teringat2 kan baby yg ditinggalkan kan...selamat bekerja ;)

mikamusz said...

masa cuti bersalin tak heran nak check e-mail semua kan sebab duk ulit sekecit and layan si abang, selamat bekerja.. hhmm sure rindu ni takkan hilang forever..

Nad MamaZN said...

Sabar ye ibu :)

Selamat kembali bertugas :)

eima said...

selamat bekerja dan harap kembali aktif ek .. lama aku tak baca blog ko wei ....


Nieyl said...

selamat kembali bekerja..:)

Cik Jue said...

selamat berkerja selepas cuti...
sindrom mak2 nie..rasa mcm lambat je kan nak petang...hehehhee

Nafira usof said...

selamat kembali bertugas~

Nana said...

kan...seme mak2 ada sindrom tu
aku 3 bulan pertama tiap ari blk umah hehe

Chekgu Azrine said...

Selamat kmbali bertugas

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat bertugas..

fail menimbun menunggumu..
hahahah