Shopping di Pregnancy, Children and Baby Expo PICC



Hari Sabtu lepas aku terjah baby expo kat PICC. harus la pegi kan? dah nama pon PICC tu belakang umah jer.. huhuhu... saje teman adik aku yang dok cari barang untuk baby dalam perut. sambil tu cari jugak barang seketul dua untuk hessa. ngeeee~

bagi aku, expo ni tak besar sangat kot! booth² pon tak banyak. keee.... sebab aku datang awal sangat and 1st day eh? coz ada nampak booth yang baru dok susun barang. yang baru set up kedai pon ado. huhuhu..


kat kedai ni banyak jual baju baby RM5 n RM10. heaven....... 


baju mandi ni harga RM10 sajok. lawa² pulak tu.


hasil sopim - bukan aku punya, adik aku yang soping banyakkk.... 


lawa tak baju mandi hessa RM10 ni??? 


baju tido ni pon harga sepuloh hinggit sajok!

Esok last day expo baby ni yer.. esok kan gaji??? apa lagi??? jommmm seranggggg!!!



posted from Bloggeroid

5 comments:

eima said...

mmg murah la ... besar2 icha ade tak ..klu ade aku terjah

syawalsimpsons said...

alamak bestnya kakak...boleh la nak terjah esok ni

Nad MamaZN said...

kalau la dekat...sobs sobs

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

eima ~ ada rasanya saiz anak mu

nurfadilah suardi said...

cantik. Murah yer baju tu. Tunggu dia buat kat Melaka lah kalau ada.huhuhuhu