Rollerblade untuk Hadif!



Sempena cuti skolah ni yuolls bawak anak² pegi mana??? setakat ni aku takde plan pape lagi.. mood bercuti belum mai. lagi pon hessa asyik demam on off jer. nak kua jenjalan pon tak selesa. kesian kat dia.

hadif pon takde merengek nak pegi jenjalan. time cuti ni hari² die ikut aku pi opis. suh dok taska sekali ngan hessa die tak mau! terpaksa jugak la bawak pegi opis. huhuuhu.

hari kamis lepas entah apa mimpi incik hubby die belikan hadif rollerblade. rasanya hadif takde mintak pon. tapi eksaited la budak tu bila dapat rollerblade. kemain lagi try test dalam umah. hari sabtu baru sempat bawak die pegi test.

 masa ni bawak hadif test drive kat area go-kart. hari pertama dah boleh belen badan. jatuh pon sekali-sekala jer. good job son. kalau ibu main pon belum tentu leh imbang badan. komfem baru nak gerak dah jatuh cam nangka busuk. huhuhu...


masa ni still takut² nak bergerak... muka pon moody jer.. hahaha...


petang tu pulak lepak kat dataran putrajaya. kat situ kan klu cuti memang meriah. ramai jer yang bawak anak² lepak. kat sini pon ramai yang main rollerblade, skateboard etc.

so far masa hari ke dua hadif dah terer skit. dah laju die skate. haini pon pas balik keje ajak ibu teman die skate lagi... ye la anak. kesian jugak kat die time cuti ni takde benda nak buat. huhuhu


5 comments:

Nad MamaZN said...

waaa hebat la hadif! :)

kayyana said...

kak, hadif pra skolah kan.. ptg tu akak transit hadif kat taska adik die eyh...

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

kayyana ~ tak la.. anta kafa

eima said...

terer la hadif

fahim xpi lagi kafa thn dpn kot br pi....

NoL Skate Putrajaya said...

http://nolskateputrajaya.blogspot.com/