Be Strong Syimma....



2 hari lepas dapat berita adik n kakak kepada gelfren adik aku meninggal. berita tu dah kua paper semalam.... 

 Inna Lillah Wa Inna Lillahi Rajiun. Al Fatihah.


cerita sebenar.....  mereka hanya diinterview oleh wartawan kosmo. Akhbar lain info kurang tepat. 


dan macam biasa ada la keyboard warrior kat sini... tak prihatin langsung kat keluarga mangsa. cer family korang yang kena?? haih.

arwah Nana tu baru 11 tahun kot. belum baligh pon lagi... moga syurga tempatmu dik..
kenapa parent tak jaga???? ko mesti baca headline je kan? tak baca isi cerita???? arwah kakak mangsa tu umurnya dah 27 tahun kot. kita tak tahu apa yang jadik dalam kolam tu. so jangan nak buat tuduhan sukati... cam ni la orang kita, asik nak mengeji aje...

buat adik syimma, be strong girl... terima semua ni dengan redha...



15 comments:

Chekgu Azrine said...

al fatihah

saya tahu cerita ni pun dari anak2 saya..sebab KK club tu biasala anak2 pegi..dekat dengan sekolah saya mengajar..masa berlaku tu anak2 bgthu budak sekolah sk taman melawati 2..memang kesian..dan sya pun tertanya2 takde security ke yg jaga kolam kat KK club tuh..

Miz Eija said...

Innalillahiwainna ilaihirajiunnn.... takziah buat keluarga mangsa

Mar Mansor said...

takziah kepada keluarga mangsa..
agak terkejut baca komen2 mereka smua ni..tak boleh ke bg komen yg membina?asyik nak mengkondem orang je

mama bella said...

takziah utk keluarga mangsa.. Al-fatihah

Zee Suhaini said...

al-fatihah..
memacam andaian orang buat..tak patut betul..
dah sampai masa dier untuk pergi..siapa la kita nak halang..tu sumer penyebab saje..
moga awah ditempatkan dikalangan mereka yang beriman..

lieyalatif said...

ya Allah takutnye..... tu laa kene extra hati2 kalo pergi bercuti tempat2 yg melibatkan air.... al fatihah...moga arwah tenang di sana...

mama ila said...

Innanillah..semoga roh mereka dicucuri rahmat..salam takziah untuk keluarga arwah

Norma NML said...

al fatihah.....semoga keluarga kedua2 arwah tabah..kpd yg kat luar tu cukup2lah menambahkan duka keluarga arwah ...tolong hormati perasaan mereka..mata yg memandang & telinga yg mendengar tak sama seperti hati yg merasa..

Nieyl said...

Takziah...Semoga roh mereka dicucuri rahmat...

Lynn Hamzah said...

takziah...al fatihah...

Nafira usof said...

Ya Allah.. sampai camtu skali kata2 dari keybod warrior yer. x sensetip langsung! kalo x de ayat2 yang baik nak tulis baik jangan tulis langsung. buat dosa jer.

Takziah buat keluarga mangsa.

eima said...

ptt la hang tulis adikku ... rupanya bakal adik ipar ...

takziah utk syimma .... aku pun tumpang sedih ngan sakit hati ....

Hayati Hanisah said...

hai dear. salam perkenalan. sy nuha. Innalillahiwainnailaihirojiun. keyboard warrior will forever be a keyboard worrior. abaikan..

btw jemput singgah ke blog nuha. nuha baru share pasal kolagen.

www.nuhahayati.blogspot.com

munna said...

Al fatihah..... Ada gak baca berita ni Kat paper.... Ajal maut di tgn tuhan.....

AinulMalik said...

Alfatihah, sedihnya baca :(