Huuuwaaaa....



sobssss.......... sretttttt *lap hingus.

mak dah rindu nih... acaner? 

pagi tadi kui 7.30 pakteh dah amik hadif nak bawak balik kampong. cuti sekolah kan? lagi pon tak tau nak transitkan hadif kat mana. kat taska hessa dorang takmau amik transit pulak. slalu nenek gombak yang jaga klu cuti skolah. tapi nenek tak sihat pulak. so, aku rasa baik aku anta hadif balik kampung. duduk ngan opah n tokyah. spend time dengan dorang masa cuti ni. 


petang semalam excited nau hadif packing baju. siap kira 10 lai baju nak bawak balik. 

pagi tadi aku call nak cakap ngan die. tapi makteh cakap hadif tanak cakap... pastu makteh call balik sambil gelak². dia cakap anak teruna aku tu dah meleleh-leleh ayaq mata.... huuuwaaa... mak kat opis ni lagi tak senang duduk. rinduuuuu kat hadif!!!!

sabarlah wahai hati..... seminggu jek!

p/s : acaner la cuti hujung taon ni... sebulan lebih tu cuti skool. takkan nak pos kampung lagi?? huuuwaaaa


2 comments:

Nad MamaZN said...

meh dok ngan zakwan meh, aunty nad jaga skali hehe

Chekgu Azrine said...

Alahai..klu i kompem xlps ni blk kmpung..haha..tp tula..dh xd pilihan nk bt camne kan