Jenjalan ke Perlis



Selamat Pagi semua............

lemau tak haini??? aku tersangatttt la lemau. penat atas kereta tak abis lagi hoiii... jumaat malam balik kampung. sampai umah mak dalam kui 1 pagi.. sabtu esok tu pepagi kui 9 dah kua rumah gerak ke Perlis pulak.. pastu petang smlm balik Putrajaya pulak. sampai umah dalam kui 9 malam... fuhhh.... penat sangat + kematu montot. :p

tujuan utama pergi perlis sebab nak anta barang² adik aku kat asrama unimap. sebelum tu singgah kulim kejab sebab nak amik barang² dia kat sana. sebelum ni adik aku praktikal kat kulim sana. 

 kami pegi padang besaq pon dah kui 5 petang. sebelum tu singgah melawat sedara dulu kat chuping... then gerak pegi padang. niat dari awai nak beli cadang patchwork. tapi ya ampun. kat KL murah lagi... huh!

hari sabtu haitu hessa genap 10 bulan.... gigi sebatang pon tak tumbuh lagi.. orang kata klu gigi tak dak lagi maknanya cepat boleh jalan. harap² camtu ler..  hehehe...


sebab dah kui 5 kan, malas nak round dalam arked tu... kita cuci mata kedai kat luar sajok.


berkenan ngan bakul ni. mak aku borong sampai 4 bakul. huhuhu


calculator kat kedai ni sangat rare hokey. besaq gila!! hahaha...


p/s : last aku pegi Padang Besar rasanya 8 taon lepas. lama gilaa....


6 comments:

suhailah hamid said...

Calculator besaq tu x penah jmpa lg mmg rare lah.

Chekgu Azrine said...

lama dah tak pergi perlis..

syawalsimpsons said...

ok lama giler tak sampai sana...jauh jalan tu///

Nad MamaZN said...

1st time kami p padang besaq masa 2010 pastu sampai la ni x p lagi dah huhu

Nieyl said...

haha...besar nyer...:P

eima said...

panas sgt .. tak sanggup nk dok lama dlm tu .. huh

bj budak2 murah2 dlm besh jugak ...