Shopping Shawl Murah di Bangi Gateway Shopping Complex



kalau sebut shopping complex kat Bangi, mana je kan? yang slalu aku pegi pon Warta jer... PKNS jarang² sangat pegi sana... now dah ada sopping complex baru bukak - Bangi Gateway, Seksyen 15. haitu lepas makan nasi beriani gam, terus singgah sini. nak tengok apa yang ado.


Bangi Gateway - parking masih free. lepas ni x tau la.. tu dah nampak palang tu.. huhuhu...


banyak jugak kedai dalam nih... restoran pon banyak. bersusun... MPH ada. jaya grocer ada.


macam² ado... tapi rasanya banyak lagi kedai kosong. 


tapi kedai ni yang aku terjah dulu... banyak ohhh shawl n tudung dalam ni... murah² plak tu..


banyak pilihan. macam² jenis dok ada.. rambang mata.


kerongsang pon ada... so lepas ni klu nak cari tudung mai sini la kot... ngeee~


6 comments:

syawalsimpsons said...

saya pon sini aritu...ada jugak beli shawl kat sini, mmg seronok tgk banyak je kedai bersusun

Norma NML said...

Klau x silap akak yg ni CK Rahim punya kan..ada kedai dia kt Seksyen 7 Bandar Baru Bangi..

Nieyl said...

nieyl lalu je baru..blm kesempatan lagi nak masuk...:)

eima said...

lama dah pi ... tp masuk pastu keluar balik .. tak benti pun .. har har enpanjang tak mo masuk plak .. klu tak bleh la tgk

Nissa Azmir said...

Wahhhh dh bnyk yg buka... Nis pegi dulu sikit jek...

Lynn Hamzah said...

memang murah tu...syok la mrs k...