Cadar Patchwork RM85 sahaja di Haji Ismail Group Langkawi



Cerita pasal Langkawi aku letak gambar + caption pendek je la ek.. malas nak taip panjang². mood menulis dah lama tenggelam tak timbul². tapi tetap nak update belog jugak. takut korang rindu. :p

Last week sempat beli 2 bijik cadar patchwork kat HIG Langkawi... murah yuolls. RM85 sajok. tapi tak banyak choice lah. corak yang mana ado jer...


tapi... aku rasa macam bukan 100% cotton jer... macam licin sikit kain dia... huhuhu..

kan dah cakap caption pendek. mueheheh. okeh. bubye. :p



3 comments:

Nafira usof said...

syoknye kalo dapat pergi shopping kat langkawi.. hehehe

Lynn Hamzah said...

erm...murah juga tu...teringin nak beli sehelai...

eima said...

murah nanti aku blik ni aku pi tgk ... klu yg kain licin cam tu tkt mudah berbiji2 ngan berbulu ....tak besh la pas tu ...