Shopping di Padieka Raccolta



wohoho... habis laaa.... dah jumpa satu lagi tempat feberet cuci mata... slalu ber-eye-mo kat poplook ajer, skang dah jumpa satu lagi tempat best - Padieka Raccolta

instagram Padieka Raccolta

selain instagram, boleh jugak sopim kat http://www.padieka.com/. masa dok insta-walking tu, dapat tau pulak PR ni ada cawangan kat Kamunting. apa lagi! terus tak jadi nak sopim on9. baik la terjah butik terus khen? butik PR ada kt Kamunting, Shah Alam n Kuantan.


Padieka Raccolta Kamunting, Taiping


kebetulan memang weekend baru ni balik kampung, cargas je ajak adik aku terjah Padieka Raccolta Kamunting. cantik wok kedai dia. kaler pink lagi...


mak rambang mata......


wokey... aku beli 1 set - top to toe. ngeeee~


harga butik n on9 tak sama yer... kat butik banyak diskaun lagi kot. tapi klu nak harga promo boleh wasaps depa. mesti dapat harga diskaun punya!


3 comments:

Lynn Hamzah said...

macam best jer...leh follow ig dia la...nanti lepas bersalin...leh sopink...

eima said...

wei harga die cam murah la ... cam esh je ... menarik ...

lieyalatif said...

aduhh ni saje mauu bikin duit mengalir ni hahaahahah..... tgk items mcm best tuh...leh laa usya2 gak....