Hadif Sambut Besday kat Sekolah~



Alhamdulillah... tercapai jugak hasrat hadif nak celebrate besday kat skool ngan kawan². aku just beli kek n bagi donut as doorgift. simple.

tempah kek ni dengan D'nies Cake. memang slalu tempah ngan die.. beli yang murah² sajok. gaji lambat lagi. miahahaha.. camni RM55. 

aku just anta je kek tu.. tak stay pon. mintak tolong cikgu snap gambo n whatsapp kat aku jer...

seronok anak ibu dapat sambut besday kat skolah...


acara potong kek.


hamboii... nak makan ngan gegirl sajok...


aku tempah donut ni utk doorgift kat budak²... lagi better kot dari bagi jajan² tu semua. kan? :p


oleh sebab skang ni hadif gila lego, so aku belikan hadiah lego je la.. beli pon kat jualan opis ni sajok. nak beli legocity mahai gila. mueheheh... gaji lagi 18 hari hoi. dah la haitu gaji awai. so, penjimatan sangat perlu hokey. :p



3 comments:

Nieyl said...

wah!sedapnyer kek tuh....

eima said...

wahhhh suka donut gitu ... aku pun nkbg jugak la thn depan wlupun org kate celebrate kat skool sampai pra je ....kat darjah 2 nanti nk bg donut jela sebagai goodies

lovelywa said...

Happy besday hensem boy!!

Kay..dah kene tag..rajin2 la jawapnye..heheh