MyDear Warehouse Sale



Semalam pegi terjah MyDear Warehouse kat Puchong sana. semalam kan last day sale. aku tak beli pape pon. sekadar teman adik aku nak beli carseat n bagi pendapat sajok... boleh tahan ramai jugak orang semalam. tapi takde la padat sgt. ramai tak ramai, ketibas jugak yuolls... huhuhu...


last day kan? whatdaya expect? barang pon banyak dah habis.. nasib ler nak cari satu barang sajok.


aku ni dah lama ngidam nak beli stroller baru utk cik hessa. la ni dia dok pakai abam die punye buggy. lama tu. dah 6 taon usia. still elok tapi dah herot² sikit la besi dia. cap mydear jer pon. tahan lasak jugak!


mainan kat sini bagi aku still mahai... chow kit jugak terbaikk!


aku beli benda ketuk bunyik² mcm hammer tu jer utk hessa, itu pon RM4. mahai kot!


baju² ni sebijik sejibon ada jual kat jualan opis aku. RM5 je kot kat jualan. tapi kat sini harga belas² ringgit. adeh...

bagi aku la kan? takde la murah sangat pon warehouse mydear nih... adik aku beli carseat pon diskaun dalam 50-60 jer.. huuhu


5 comments:

Chekgu Azrine said...

tula..nama je warehouse kan?
tapi harga mahal jugak..huhu

Falsya said...

warehouse nie kadang rege die xmcm warehouse..kat luar boleh dpt lg murah..certain bende je je yg murah..

syawalsimpsons said...

rajin gak G ni dolu, sekarang tak da dah

Nafira usof said...

memang pon kan!
x byk beza sgt harga. lepas tuh kena bersesak2 pulak tuh.

eima said...

tak penah pegi pun ..aku mls nk bersesak .. slalunye cam tu la mahai ..nama je jualan gudang