Anak Mak masok Tibi :p



Hohoho.... glamer skejab anak mak malam tadi... ngeeee~

semalam masa aku smpai skolah hadif dalam kui 1, dalam kelas ada RTM tengah shoot budak² nih... biasa la kan, tiap² taon pon mesti ada berita ragam budak masuk darjah 1. budak² pempuan je yang volunteer nak intebiu. budak lelaki semua pemalu.... adeh.... bila reporter tu keluar kelas nak intebiu parents, pakat semua lari... hahahah... 

aku ada dengar reporter tu cakap kat sorang akak tu, tengok berita tv1 malam ni... so, aku ngan hadif pon gigih la tunggu kui 8 malam depan tv. ngeeee~


aku rekod berita ni. so ni screenshot dari video tu. tak clear sangat.



nasib la abam hadif.. pintu gua tengah ternganga.. hahaha

so far, hari pertama persekolahan abam hadif ok jer.. cuma masa KAFA, die sedih katanya. sebab lepas abis solat asar tak boleh salam cium tangan ibu. kawan² lain yang parents stay tunggu anak boleh salam katanya... alahaiiii anak... sebak pulak mak nih.



9 comments:

Chekgu Azrine said...

comel abam hadiff..
selamat bersekolah hadiff
belajar sungguh2 ye

lovelywa said...

untong laa dpt masuk tibi ye..dia skolah kat mana kay??

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

lovelywa - skolah presint 5 kak

Wansteddy Tales said...

betui, semalam waktu pagi budak2 semua nmpk happy. adalah juga yg sedih2. Tp bila waktu ptg ramai yg nampak touching. pening ustazah nk tenangkan student hihi... xpasal2 smlm wan pn ikut jd cikgu tambahan.

Nad MamaZN said...

weewittt..!
walau pagar roboh, abam dpt gak masuk tv.. bravo abam! ;)

Nad MamaZN said...

weewittt..!
walau pagar roboh, abam dpt gak masuk tv.. bravo abam! ;)

ct cheery said...

alahai..pemes anak mak aiih hihih

~aSHa~ said...

wah pemes abam hadif

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan yer
waaaaaa...glemernya hadif masok tv :)
pa pun jemputla singgah & join blog iols jugak yer:)