LeeyanaRahman Collection



Lama dah jatuh cinta ngan design dress/jubah dari LeeyanaRahman Collection nih.. slalu cuci mata kat FB n insta LRC... lawoooo weh... menjejeh ayaq liuq tengok baju-bajan yang da bomb nih... nak ajak korang cuci mata jugak! jom....


ni tokey LRC... somi-isteri






Gabaya ni lawaaaa ohhh... berkenan sangat! terus rembat. simpan lam lemari molek². bila nak pakai taktau... huhuhuhu


butik LRC ni kat Bangi Sentral. sape rajin boleh la terjah.... aku tak rajin walaupun dekat sebab bila depa buat sale, orang datang ramai ke main... tak sanggup den nak beratur bersesak². cukup la terjebak sekali ngan paridah dulu tuh. huhuhu.. haitu kirim gabaya kat personel shopper jer. upah RM5. pastu COD kat Alamanda.. senang keje mak! huhuhu...

sape nak cuci mata ngan LRC leh pegi FB n insta dorang eh. 



6 comments:

eima said...

aku prasan butik ni tp tak sempat lagi nk pi mmg lawa la

Nad MamaZN said...

lawa2 gak.. tp dok umah je pun bila tah nak pakai nya...

Nieyl said...

Boleh terjah nie...

syawalsimpsons said...

adoi cantik la pulok

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
saantekkkkkkkk nyer baju dia
iols tak pernah tahu pun he3

bibi yusof said...

boleh tau tak siapa personal shopper yg u kirim tu.. ?