Redeem Astro Reward Point



Sape penah redeem astro reward point???? Eceli, aku pon baru tau boleh redeem point bagai nih.. huhuhu.... bila tau boleh redeem, cargas baru nak daftar kat astrocircle tu.... nak tau jugak berapa point yang aku dapat selama 8 taon dok langgan asteruk nih... rupanya baru 1050 kot points aku! cissss...... punya la aku setia kat asteruk walaupun servis dia cam hampesss, banyak tu jaaa points aku??... boleh redeem ape je pon.... tsktsktsk


kalau nak redeem jugak, pi website ni yerk..
http://www.astro.com.my/astrocircle/points.html


then, register dulu....


bila dah check point korang berapa, boleh la redeem hadiah idaman korang! :p



oleh sebab point aku tak berapa nak hado, aku redeem ni je la - 3in1 container set. jadi la mak!

pada yang nak cuci mata ngan catalogue astro nih, leh klik link kat bawah ni yer

5 comments:

Nieyl said...

singgah pagi...
nieyl pun tgh kumpul kak... x cukup lagi untuk redeem benda yg di nak..hihihi

Faiza Erina Rahmat said...

hihi,, nak redeem jugak la,,

eima said...

baru aku tau ....
adui la selama ni guna nama kakak ipar aku ..sbb sambung je cam ne aku nk redeem ni ...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
waaaaaaaaaa
boleh redeem???
ada point???
ok blur kejap he3

syawalsimpsons said...

alahai tak memberangsangkan la kakak, hadiah2 yg nak di redeem ni kan..nak try jugak la...aritu ada tgk kat bil tu..tp tak paham, ni since akak dah bgtau, boleh try la...