Jamuan.Raya.Makan.Jamuan.Raya.Makan.GEMOK



muehehehe.. diri sendiri yang makan tak ingat, bila gemok nak salahkan jamuan raya pulak khen?? tak bersyukur betui. LOL

musim raya ni lemak² berkumpul weh.. dah la before puasa dah gemuk, lepas raya lagi lah.. adesss.... kena exercise balik nih.. nasib la skang ni aku ada kerajinan dan kesedaran nak join netball opis. boleh la bersenam sambil buang lemak² tepu kat badan sikit. konon laa.. latihan seminggu skali pon payah nak turun.. :p

sebenornye... nak tempek gambo jamuan raya kat opis aku ni jer pon. tapi membebel pasal lemak-gemok-makan banyak pulak kan???


Jamuan Jabatan 


Jamuan opis.. baru semalam kami buat.. siap dengan deco umah kampung lagi.. makan atas tikar okey?? suasana desa saaaangat!


Jamuan Taska mek Hessa... kejadian tengahari tadi. lemang-ketupat-rendang dalam perut ni pon tak sempat hadam lagi. hahahaha..

okey. tu jer. bubai ♥

p/s : eh, eh... semalam makan free. hari ni free. esok ada lagi makan free? pengsan!!



3 comments:

lieyalatif said...

ehh ye laa...cantik tema gini...makan atas tikar....pastu props pun cantik...kene sgt dgn suasana raya dulu2 di kg kan....tapi lieya warga kaki semut2 takleh dok bawah lama2 haahahahahaha

eima said...

dok opis baru x merasa nk jamuan2 ry ni ... huhuhu tak meriah langsung ...... huuuwwwaaaa

Nieyl said...

Salam jumaat..
Singgah sini..
melawat sambil membaca..Meriah!