Family Day Opis di Paya Indah Wetlands, Dengkil



Semalam cuti sempena Awal Muharram, opisku buat Family Day di Paya Indah Wetlands kat Dengkil sana.. dekat sajok. save bajet. hehehe....

patutnya buat masa cuti Hari Malaysia bulan lepas, tapi time tu jerebu terok sangat. so, postpone la. semalam pon jerebu jugak, tapi ok skit kot. kalau cancel jugak, entah bila pulak nak buat. semua benda dah ready. huhuhu...

majlis start dalam 8 pagi n setel kui 1.30 petang...

gambar ramai²... tema mak ko ijo! 

jangan carik aku sebab memang takde.. masa ni aku dalam chalet, dok basuh berak mek hessa. hew hew hew


awak nampak hijau!


frens


acara last n kemuncak. bola sepak berkain batik. kikiki

ok. itu jer. bubye :p



5 comments:

lieyalatif said...

meriahhhhhhh...mujur haze dah ok sikitkan, dptlaa berfamily day...

okey la tu ade gak family day...opis lieya? huh dah lame takde...bosan jekkkkkkk....

Inani Hazwani said...

Seronoknyaaa family day :)

Inani Hazwani said...

Seronoknyaaa family day :)

eima said...

aku sekali pun tak penah join ...aku is malas nk join kah kahkah

Lea Ismail said...

besar dah si abang tu kan k. dulu masa dekat d6 abang masih dlm perut.ingat lg jumpa k kat cafe ngan perut memboyot