Jalan-Jalan Cuci Mata di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang



Tak ingat dah bila tarikh kejadian. rasanya masa cuti raya puasa haitu kot! kebetulan adik aku yang study kat Perlis tu datang sini, so saja la ajak die jalan-jalan kat Mitsui Outlet. tempat baru kan? nak jugak tengok apa yang menarik kat situ.. dok dengaq² kata tempat ni banyak jual barang branded yang out of season. so, nak la tengok sendiri.

hessa dok melena dari dalam kete lagi.. bagus, senang keje mak! huhuhu~ stroller hessa tu dari zaman hadif lagi. dah dekat 7 taon la kan? elok lagi tau. brand mydear jer... aku suka sebab ringan n lipat payung. jimat space. tapi baru ni aku ada beli stroller lain untuk cik hessa. brand esprit. tapi preloved je la.. jadi laa.. merasa jugak stroller baru walaupun preloved. :p


berjaya jugak check-in sini n upload kat fesbuk! :p


pusing-pusing jer.. takde kedai yang berkenan kat mata.. sebab banyak brand dari Jepun kan? so, tak familiar di situuuuu..... lagi pon banyak lagi kedai tak bukak masa ni... kat sini semua outlet dalam satu bangunan tertutup. macam shopping mall biasa jer aku rasa.. selesa dan luas. yang penting sejokkkk! hahaha! ye la, kalau kat JPO kan panas skit. 


masa aku pegi tu orang tak ramai pon. orang dok cuti raya lagi kot!


 ini je kot kedai yang menarik perhatian aku. kedai baju budak. ngeeee~ gini lah kalau ada anak gegirl kan? pantang betui tengok gaun² nih.. tapi harga mahai jugak. so, tengok je lerr....


pusing dan pusing lagi... macam tak besh jer sebab brand tak familiar kot!


 kami tak dok lama pun kat sini. memang tak beli apa pon - jalan² cuci mata sajok. 


sebelum balik, singgah foodcourt minum ayaq, minum 2 jenis air je pon dah RM12. hew.hew.hew


p/s : takmo la pegi lagi. :p



7 comments:

Norma NML said...

Mcm best je..boleh la jalan2 sana nti :)

Nad MamaZN said...

bru igt nak pegi.. malas la nak pegi jejauh klu x best..ehehe

Rizziela said...

sy blm pernah sampai..nanti blh la ajak en suami

Nova Leeza said...

erm.. aah baru nak ke sana.. kalau tak best malasla nak gi, tq for info :)

Chekgu Azrine said...

hari tu husb ada job kat sepang..dia singgah dia cakap best...
takpe nti kita pergi kita review plak..
air minum 2 pun dah rm12 hinggit...huwaaa.huwaaaa

eima said...

bukan ke ko dah buat dah entry ni dulu ... tp cuma gambar je tak byk hehehe

laki aku pun ckp tak besh

kayyana said...

ye ke takmo pegi lagi???? ahahahahaha