Cash Out Nuffnang kali ke-15




Alhamdulillah... walaupun belog dah sendu, kadang timbul, kadang tenggelam, tapi rezeki dengan nuffnang totap ado!! dapat jugak kumpul 200 lebih... lama simpan tu weh.. last cash out bulan Mac taon lepas... ntah bila pulak leh cash out lagi memandangkan tuan belog dah malassss gila nak update. padahal banyak je gambaq bersusun tunggu turn nak up. 

ok. nak up tu ajer... jom menyendu balik. :p









5 comments:

ctmz said...

waaaa!! 200 lebih pun dah syukur. huhu.. Saya tak pernah dapat banyak tu.. ekekkekeke!

Kak Nieyl said...

wah..Alhamdulillah...

mama tisya said...

masyukkk

Nana said...

wo banyak tu
aku lama dah tak cash banyak camtu hahaha
ciput2 je skali cash

dilazfamily said...

Tahniah...banyak tu