Yer, saya Mengandung! #babymoon #perth


Since ramai kengkawan kat FB dah tahu, so ku nak buat pengumuman la kan? *bajet retisss sangat! :p yer, ku memang dah mengandung anak ke-3. baru nak masuk 4 bulan. due InsyaAllah bulan 8... tak dapat nak share besday dengan abam hadif & kakak hessa bulan November. mak salah target noks. huhuhu... memang tak sangka nak dapat baby... tapi Alhamdulillah.... rezeki untuk kami sekeluarga....

babymoon di Perth gitewww

perut memang nampak besaq sebab perut asal pon memang dah boncitt.. huhuhu.... selera makan memang besaq... berat naik mencanak²! mana taknya, tiap kali pregnant memang takde alahan.. memang takde muntah! so, makan semua masuk, takde kua.. acaner tak gemokkk? pasrah je laaa...

so, doakan lah semuanya selamat sampai saat melahirkan yerk. maceh.. ♥

8 comments:

mama tisya said...

tahniah...sronok baby dlm perut jln2 aussie

Nad MamaZN said...

sbb ni ke aritu tanya2 pasal susu yg sesuai utk hessa wean off bf tu? hehehe...
alhamdulillah.. sgt hepi utk kay n famili
:)

Jue said...

tahniah
samalah kita mengandung je takde alah..
alah dia pantang tengok je hahahaha

Chekgu Azrine said...

Tahniah u!!
Syioknya g jalan2 australia..hehehhe

Chekgu Azrine said...

Tahniah u!!
Syioknya g jalan2 australia..hehehhe

sya mimie said...

tahniah.. take care.. :)

eima said...

tahniah .... semoga dipermudahkan ....

Cik Puan Eka said...

tahniah akak. hehe kejap je dah no 3. Doakan kite plak utk anak no 2 hehehe