Selamat Ulangtahun buat anak-anak ibu tersayam





๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ๐Ÿญ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ๐Ÿญ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ๐Ÿญ๐ŸŽ‰
6 Nov - Selamat Ulangtahun ke-8 Abam Hadif
9 Nov - Selamat Ulangtahun ke-3 Kangah Hessa
๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ๐Ÿญ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ๐Ÿญ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐ŸŽˆ๐Ÿญ๐ŸŽ‰

Semalam besday abam long hadif. esok pulak besday kangah hessa... besday dekat², so kita celebrate sekalilah. senang! jimat pon ye jugak. ngeee~

So, semalam bawak budak² ni pegi Bird Park jer. hadif penah pegi dulu, tahun 2011. lamaaa dah pon. die pon tak ingat penah pegi. hahahah.. zaman blackberry. zaman selim-melim lagi :p

entry tu aku tepek kat sini

nanti la aku cite lain ek.. banyak benda nak cite sepanjang aku cuti bersalin 3 bulan haitu.. tapi tu la, malas nak menaip. sadis!

Doa Hari Lahir Anak

Ya Allah. Anugerahkan kepadaku kelangsungan hidup anakku, panjangkan usianya, sihatkan badannya, akhlaknya, agamanya, sejahterakan jiwa dan raganya, alirkan rezekinya melalui tanganku, anugerahkan kepadanya kecerdasan akal dan kebeningan hati. 

Bantulah aku, mendidiknya, berbuat baik kepadanya dari sisiMu. 

Jadikan anakku, mendekatiku, menyayangiku, mencintaiku. 

Jadikan anakku, orang yang baik dan takwa, yang punya pandangan dan pendengaran yang taat kepadaMu, yang mencintai dan setia kepada kekasihMu, Muhammad. 

Berikan semua itu dengan petunjuk dan rahmatMu, berikan kepada kami apa yang terbaik di dunia dan akhirat. Amin



2 comments:

eima said...

amin ...

wahhh comey kak ngah hessa ...hadif dah kurang jambu .. makin hensem

eima said...

USS hujung tahun ni kot ... mls nk bawa masuk keta dah nak study naik bus or train pulak .... ari tu hang pi naik bus n train ek .. nk menuntut ilmu .... tp hjg thn ni byk games yg aku tak leh main la plak ...huhuhu