Harga Coklat Langkawi Terkini 2018


Kalau pegi Langkawi, wajib la sopim coklat kan? kali ni pegi sana memang sopim coklat  n tshirt untuk anak² buah jer. sopim coklat aje dah dekat 400 ringgit melayang wei.. tak tengok langsung pinggan-mangkuk hokey :p sebab mak tengah tunggu pinggan portmeirion order dari UK. ngeeee~ upgrade la sikit kan? takmo corelle :p dah jadi mak² ni hobi kita kumpul pinggan la pulak.

so, aku sempat la snap harga coklat terkini kat Langkawi.. mana yang  sempat je la yer mak snap. mostly kedai coklat kat Langkawi harga lebih kurang jer... 

last day kat Langkawi, sebelum pegi airport tu sempat singgah kedai area Under Waterworld Pantai Cenang sebab Hadif sibok nak beli topi... singgah la ada satu kedai quicksilver kat situ... 

then masok Coco Valey mall sebelah UW tu... rupanya kat sini coklat kinder bueno murah amat youlls..... nyesal tak pegi sini awal². banyak kot ku beli coklat ni kat HIG. 


kat HIG coklat ni harga RM23.90


gambar coklat kat bawah ni semua aku snap kat kedai coklat dalam Oriental Village Langkawi Cable Car. kat HIG tak sempat nak snap sebab pegi pon dah malam. kelam-kabut beli sebab HIG pon dah nak tutup. huhuhu. nampak tak lakiku nak sabotaj tak bagi sopim la tu? :p


Ritter Sport ni harga RM5.50. banyak kedai aku survey harga sama jer~


whittaker's pon mostly semua jual harga 3 for RM29


kacang cerdik~


murah 40 sen dari HIG~


Nutella 750g RM25.90

ok. tu jer sempat snap. muahahahaha~




1 comment:

TEACHER DIVA DJARI CHRONICLES said...

Salam Singgah

Coklat mmg sedap