Solesor Kampong Beach Resort

Lamanyaaaaa tak update belog ๐Ÿ˜ช last post 2020 haitu... nak taip entry baru pun terkial-kial dah ni. hahahaha... entah ada orang tengok blog lagi ke tak skang. now kan zaman instagram, tiktok bagai...

Sis saje nak share satu resort baru ni, Solesor Kampong Beach Resort. dekat Port Dickson jer.. sis pegi masa cuti sekolah hujung Disember 2021 hari tu. best sangat suasana dia, sis sukaaaa!

Kalau tak silap, resort ni open untuk public masa November 2021

masa pegi hari tu tak ramai orang. nampak dalam 3-4 family jer. lagi pun masa tu mesia tengah kecoh isu banjir.


Bilik konsep kabin


ni bilik kitorang. Villa Family


Hessa & Hola ๐Ÿ’“


Resort ni ada private beach sendiri. best!


Minum petang~


Pool pun tak ramai orang.. memang sakan anak3 sis mandi...

Nanti ada rezeki, nak repeat balik stay kat sini sebab sis sookaaa environment resort ni. rasa tenang. tapi harga untuk 2022 ni dah naik lah! hahaha...


2 comments:

Lynn Huraiza said...

sama la kita... dah lama tak update blog... boleh try nanti pi jalan jalan kat PD... tq tau sharing...

Unknown said...

Lepas ni aktif balik la tu, aamiiin hehe