Perasan Bujang di Puncak!

.
 .
even pegi meronggeng dengan budak² bujang, anak tetap bawak tau!

.
hari sabtu lepas, dok tengah blur takde benda nak buat, ayah hadif plak kena keja sabtu ahad... memang bosan giler... tetiba makteh hadif tanya nak ikut die ke tak pergi berjimba kat genting ngan kengkawan die!.. saya ape lagi.. terus on! lagi pun kan dapat baucer jusco ~ free entrance utk outdoor games genting... wahhh... pegi free, sapa takmau kan! Mr. K pon kasi pegi coz kalau nak tunggu die, memang takkan pegi la smpai bile²... die ni gayat banyak! hahahahaa....
.
kat atas sana memang sejuk giler... tak sangka plak sejuk coz sbelum ni pegi tak sejuk pon... kesian hadif, kaki tangan sume sejuk!... nasib la bawak bantal busuk die, klu tak mau nye tak senang duduk dia kat situ... yang paling susah bile takde suami ikut ni, nak usung stroller la... nasib saya bawak buggy, so ringan sikit... kengkawan adik pon very sporting, so tak rasa la cam janggal sangat!
.
games pon saya main yang biasa² jer.. ye la, nak mengusung hadif kan... cam budak² plak rasa main games camtu... hahaha... takpe la, lain kali bila hadif dah besau skit, kite pegi lagi eh.. tapi ayah nak pegi ker?



.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

10 comments:

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

kdg2 kalo xde org laki ni mmg susah jgk kan..huhu
bantal bucuk hadif pon dpt smpai genting!haha

dhlama teringin nk p ngn naman..smpai dulu pon time bjg.tiba2 ada si kecik, hasrat tertangguh tggula darwisy besar cikit nk p jgk tido sana..huhu..

bukhairiah said...

owh...lamer xnaik genting...sabtu lepas, igt nk naik genting gak, skodeng2 atm,xboyeh da....

Ena said...

Waaaa... n3 samer ngan ena la kay.. tp ena nyer lam scheduled lg.. kul 1 baru kuar nanti.. hu3x.. tp time ena pegi x la berkabus camtu.. terase sejuk sampai ke sini bile tgk pic kat sini.. heh3x..

Diarihatiku1976 said...

amboi.. bestnya dapat berjimba... sejuk tak...

Farra Dhelina said...

bst ny ajln2 kat genting..

chantek lah cat baru rmh kamu ni..hihi ;)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

uish...syok nyer lepaking2 di genting

MRS. K said...

fiza ~ pegi, jgn tak pegi..tunggu darwisy besau skit yer..

bukhairiah ~ ari ni gaji, leh la naik genting....hehehe..

ena ~ ok..ok.. nanti i terjah entry u ye..

diarihatiku ~ sejukkkkk kak..

farrah ~ thanx dear..

yanie ~ syiok + sejoookkkk

♥ EeiNz ♥ said...

bestnye gi genting. kin x penah gi sana lagi...

hajarus said...

bestnyer...

Misbehave said...

amboiiiiiiiii hadif p genting x ajak aunty pon ek...*majuk*