Sepetang di Bandar Tentera Laut...

.
.
kembali pada cite raya yang tak abis lagi ni... eh, sekejab je kan ari ni dah bulan Oktober... dah ujung tahun dah....cepatnya masa berlalu.... banyak lagi target tahun ni tak tercapai... huhuhuh... kena buat azam baru la nampaknya....

ok, balik kepada cerita raya. Raya ke-6 ari tu, patutnya saya dah pulang ke umah MIL di Gombak... tapi sepupu ajak pegi jalan² makan seafood pulak kat Lumut... dah tu, die offer nak blanje makan pulak...huhuuhuh... alang² bercuti, baik kita cuti sungguh² kan? hiks... gerak dari taiping pon dekat kui 4 petang dah... so, kami jalan² pekan lumut dulu la sementara nak tunggu malam skit nak pi makan seafood!

kecik sungguh dunia ni! saya terjumpa pulak kawan sekelas masa belajar dulu kat sini! jumpa Suhaila & family. die baru turun feri dari pangkor.. balik hari katanya.. pegi pagi, balik petang...

bergambo dulu dengan Sue n si comel Damia...

hubby ajak jugak pegi pangkor... siap dah survey apartmen bagai.. tapi jam pon dah 6 lebih, baju, susu anak semua pon tak bawak.. so, tak payah. next time je la.. jalan² tepi jeti sambil shot gambo pon best jugak!

ibu hadif beraksi...
keluarga kecik kami...
'bu, fish....'
yang tersayang...

 ni je la yang sempat snap kat bazar tepi jeti tu...

lepas soping sate ikan, ikan bilis semua, baru gerak pi cari kedai makan... melilau jugak la nak cari kedai makan... then, jumpa la Restoran Nasa ni.. hentam saja.. asal dapat makan...

macam² makan malam tu.. maklum la orang blanjer... nak ape, mintak sajok! huhuhuhu... memang kenyang la.. tapi hadif buat perangai pulak.. tak heaven betui nak makan... sory la yer, saya tangkap gambo makanan yang tinggal tulang jer... huhuhuhu...

next time nak pegi lagi... kena buat plan betui² la.. baru boleh pegi mandi teluk batik, tido semalam kat pangkor... huhuhuhu...



Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

2 comments:

BIONIC WOMEN said...

pegi pangkor masa tahun 1995..huhu..berbelas tahun yg lalu..
nak pegi lagi ler plak asenya
ibu hadif slim laaaa....

MRS. K said...

eily ~ huhuhu.. kite pon last pegi masa 2006 rasanya...