Tiket Murah ke Legoland Malaysia

.
.
budak² baya Hadif yang dah paham cakap ni jangan la berjanji pape kat dorang.... mesti nak tuntut punya. LOL. sama la cam Legoland nih.. janji ngan die nak bawak datang sini lama dah, sebelum Legoland siap lagi. HAHAHA. so boleh dikata selalu la die tanya bile nak pegi... tapi takde la tanya tiap² hari...mau pedih telinga mak die ni ha klu hari² tanya.. hewhewhew...

sampai jugak akhirnya kami kat Legoland... advance Birthday gift untuk hadif. Happy Besday sayang.... ibu sayang kamu banyakkkkkkkkkkkkkkkkkk²....................

okey.. kat sini aku ada 3 Cara camne nak dapat tiket MURAH masuk ke LEGOland. 

 Cara Pertama :- 
.

korang leh guna apa² baucer diskaun Legoland... skang kan banyak baucer free untuk stengah produk tu kan? so, boleh la jimat sikit untuk tiket masuk tu... paling jimat kalau ada baucer kids go free tuh... selamat duit RM110 untuk tiket kanak².
.
.
Cara Kedua:-
untuk makluman, harga tiket masuk Legoland adalah seperti berikut :-
.
day ticket
.
tapi korang boleh jimat RM35 tiket dewasa kalau korang beli ADVANCE TICKETsecara online. bermakna kalau korang betul² komfem nak pegi Legoland dalam minggu tu jugak baru la boleh beli tiket nih.. sangat berbaloi...



kena book tiket seminggu sebelum pegi Legoland, baru la dapat harga murah.. save up to 25%. tapi kena make sure la korang pegi hari tu jugak... kalau tak burn je la.. huhuhu...

boleh beli tiket kat website LEGOLAND 
http://www.legoland.com.my/Tickets/
.


23 comments:

Nieyl said...

tahu..tahu...aritu kwn nieyl ade pegi jgk..die booking on9..dpt murah ckit tapi seminggu sebelum pegi...:)

bler la nak pegi...

Nad @ MamaZN said...

Zakwan la tu...yg dok ckp ari2..huhu!!

Tau dah cara ke3..kene ckp kt papazakwan nnt, hihi

Tp tu la..next-next year la kot jwbnye..sbb nk pindah umah lagi ni..

Pink Lavender said...

mcm best jer...
byk ke theme park dlm tuh???

Aleeya Atinza Saaid said...

bestnye da sampai..teringin jugak bwk doter tu pi, ingt dec nak apply cuti lama sikit hehe

mummy_ayu said...

wah..bestnya..Ian pun heboh nak pegi..maybe tahun depan la kot..sbb hujung tahun Daddy busy manjang..

~MommyAida~ said...

wahh gud info..thanks for sharing...InsyaALLAH nk pg jgk nnti..

:: Mrs.Eady :: said...

Nak tau psl no.3 plisss....saya kursus kat luar nie...
Email saya..idzwa@yahoo.com
Fb nurul izwa bt kamaruddin

Nafira usof said...

wahhh.. tips yang bagus nih.. sgt2 membantu~

etiey.com said...

Wahhh suka! Dah tgok kt fb.

Ehh fareeda hg prelove tu dah laku? Aritu ada tgok n cari balik dah tak jumpa hehhehr. Meriah sangat group tu kan :)

Lynn Hamzah said...

nak tahu cara yg ketiga tu la...boleh ker?

♥mama eza♥ said...

nak tau jugak...pls PM jugak

mama tisya said...

nk tau gk cara ke 3 tu...inbox kt fb kita..heheh

FaRah Baharom said...

nak tahu cara no. 3 pleaseee.. plan nak pegi next week ni. email me boleh? farahbaharom@yahoo.com.
tq..:)

syarela said...

bole email i cara yg ke 3 tu?

syarela said...

hi bole email cara yg ke 3

mama2nur said...

boleh tahu cara yg ke 3 tu tak.. email ke fatimah.ara@gmail.com boleh?

tq :)

d'Shawlicious said...

nak tahu cra ke tiga jugak please. :)
email kn ke dshawlicious@yahoo.com yea.tq sgt:)

emyLia natasya :) said...

nax tau cre y ketiga tuwhh pLeszz :')
Low bLey PM sy scapadnyew yew :)
sbb pLan bLn nyhh nax p nan famiLy .
nyhh nme fb sy emylia natasya .
http://www.facebook.com/Lia.tasya.27

Shamir said...

Salam...macam mana says nak PM cik melalui FB? Apa account facebook cik

Wow Closet said...

bagus nya, banyak maklumat. tq share info... macammana nak tahu cara ke-3 tu?

STEAMVILLE said...

nak gak separuh harge

yatieHafizfaizi said...

salam sis, camne nak dpt tiiket murah tu tuk cara ke 3.. boleh share ke

Ha Kim Whateveruwant said...

Salam.. mcm mne carenye? Sblm sye balik ganu... nk jgk rasa, 3taon duk sini xpernah rasa