Jom jenjalan Sekitar Grand Lexis Port Dickson

.
.
sepetang di Grand Lexis PD~

 lepas dah masuk bilik, golek² sikit, pastu berendam kejab lam private pool, then baru la kami laki bini keluar jenjalan sekitar Grand Lexis... tujuan sebenar nak bawak hadif pegi tengok pool hotel. pool dalam bilik tu kan dalam, so die gayat! huhuhu...


 pool dewasa


 pool kanak²


tapi biasa la, budak takut air nih.... main kat tepi² je la... takde makna nak berendam! huhuhu...


okey, jom kite jenjalan pulak....


ni water villa... bilik atas air...


jalan kat water villa ni sempit jer.. muat² untuk satu buggy je...


mat munge~


antara aktiviti yang boleh buat kat sini... kayuh basikal... huhuhu...


memancing pon boleh... tapi taktau ler ade ikan ke takdo... huhuuh


dan ni area bilik kitowang, garden pool villa....

maka tamatlah sudah cerita cuti² Grand Lexis PD 2012..... harap korang enjoy membaca dan dapat sikit info tru entry cuti² Grand Lexis nih.. tq uolls...

.

5 comments:

Chekgu Azrine said...

lawa sangat tempatnya..

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. jarang jumpe budak takut air nih.. anak2 ai semua hantu air.. berendam sampai kecut.. hehehe

Nad @ MamaZN said...

best la.. rase cm nk pegi jgk..tp baru jek blk dr pd, hihihi..

sblm ni kite dok water villa tu

Nory Zoulkefle said...

nice view...tp mesti mahal kan...

mama tisya said...

pool bdk2 tu ada slide tisya suka...hadif tkmo jugak ke main2 yg kt slide pool tu..main kt tepi2 je ek