Rate Cuti Sekolah | Garden Pool Villa Grand Lexis PD

.
.
okey ramai yang tanya pasal rate hotel ni...so jom kite tengok bape rate die... aku dok time cuti sekolah yer, so kiranya tu super peak ke ek?

Rate 2012

klu korang nak guna promo jcard tu, boleh check untuk rate garden pool villa dan executive pool villa.... yang macam aku duduk tu, garden pool villa. kalau harga sebenar untuk super peak ialah RM710++ yer... tapi bila guna promo jusco card tu aku hanya bayar RM537.20 termasuk caj.... kira jimat banyak jugak la kan?? kan??

 so, sila la terjah segera sebelum promo tamat... heheheh.... lagi satu kalau orang gomen, cer tanya dulu gomen rate leh dapat bape... so boleh la compare harga die dulu kan???


Grand Lexis Bestttt! 

2 thumbs up hadif kasi even die tak mandi pon pool tu.. kuikui...

.

4 comments:

Chekgu Azrine said...

tq for the info

Aleyn said...

Wah bleh tahan reganyer....tapi berbaloi kot..sebab ader private pool tu...hik2..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah mmg jimat la...banyak gak bezanya tu...

mama tisya said...

mmg murah ..nanti pasni try compare yg goverment punye rate..nanti share la