Kupon Ogawa

korang perasan tak iklan ogawa nuffnang kat blog korang??
dah tengok???
wow!!!! aku cam terjatuh hati nak beli digital termometer tu..
retail price rm38.. now rm20... lagi skali woww!!!
elok kan ade termometer ni.. nak-nak lagi musim H1N1 ni..
skang aku pakai termometer yang lekat kat dahi tu...

so, tunggu apa lagi!!
jom serbu ogawa..
print kupon tu banyak² ye..
color or black&white adalah diterima..
klu nak info lebih, klik le iklan tu kat mana² blog yg korang nampak..
or visit nuffnang website
heheheee..
selamat bershoping!!
gaji pon dah dapat kan!!
.

6 comments:

nasaoji said...

hohohho...

ya, mari kt serbu...!..

Elyn said...

mrs K i ade termometer tu. x terpakai sbb ssh la nk detect temparature.... tp x salah pun kalo u nak try beli... hehhe just my 2 cents!!

Zetty84 said...

erm...1 cadangan yg bek nih..meh kita serbu...!!! ;p

aiza said...

macam best je kan
Nanti belikan i tau..

hajarus said...

acam best la.. jom serbu...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> kak...belikan yanie mesin kempis kan lemak di perut 1 yer

hehehhehhe

beramal di bulan Ramadhan ni sangat afdal.....hehhehe