Family Day Desa Water Park - Red Hotzzz...

.
.
sila layan gambo family day opis saya. nak cepat ni, nak ke klinik. hadif baru nak amik cucuk 1 tahon lambat betui depa kasi date... tapi takpe laa...
.
layannn.....

tarikh : ahad - semalam
tempat : desa waterpark

tema : MERAH

time ni, orang dah ramai balik dan tengah berendam, so ni je la yang sempat begambo pon... boleh la asalkan ada...


 tempat ni memang best dan sesuai bangat utk buat family day ofis. saya rekomen! memang having fun main air segala. budak² pon enjoy! semua game pihak desa boleh uruskan sekali dengan breakfast + lunch... tapi food die takde la sedap mana pon.. TAK BEST!!! huhuuh.

.

4 comments:

Ena said...

Ena setuju.. tempat memg nest tp makan dier memg teruk.. dah la x leh bawak makanan sendiri kan.. Apepun memg nampak menarik la xtvti tuw..

shinnaz said...

mmg tak sedap!!!!sedap lagi i buat ok..hehe mhl nk mam lak tuh..huh!

Elyn said...

meriah tul sume kaler merah!!!

::Mamalyna:: said...

pstt...masa main2 air tue, takde ke terbau kumbahan kat sbelah tue...ofis saya dulu buat kat situ, tp kadang terbau bauan yang kurang menyenangkan...