apa yang disoping semalam


hahahaaha... beli tiga barang jer pong! nasib la tak termakan hasutan kawan suh rembat baju kurung cotton RM50! cantikkk dan murah.... tapi takpe la, kita sambung soping bulan depan pulak! bulan pose sure banyak lagi pilihan kan!


rembat shirt ni! kaler ungu! beli sebab Mr. K dah ade baju camni! so, konon nak sedondon la.. tengah nak cari baju hadif pulak! susah betui nak cari baju dak laki kaler ungu nih! harga RM35! tapi pas bodek dapat RM34 jer! tapi saya kasi kat tokey tu RM33 jer! hahaha.. dia kata ok, so jalan.... huhuhuhu....



then, beli tudung untuk opah hadif! kalau beli baju kurung cotton tu, dapat la harga tudung ni RM10. normal price RM15. so, tumpang harga dorang la... dapat la selai RM10.



terbeli pulak rempah sate goreng ni! Rm3.50 satu paket! boleh guna utk goreng ayam or daging! sedap ni kalau time sahur goreng ayam panas²... selera skit nak makan! soon saya dah try, saya kasitau eh apa rasanya!



ohh, ada model sambilan pulak! saya saja try test tudung opah ni kat hadif! die suke u all! siap lari² lagi bila saya nak bukak! sabo je la...

ni gaya apa ni?? hahaha.... layan...

11 comments:

MrS. F!zA said...

ct, napa susah eh nk cri baju budak kaler pepel..menggila cari baju kt darwisy kaler pepel wiken lepas..kitorg berdua dh ada anak je tak de..asik tertangguh je nkpakai..tak smpai hati sedondon berdua tp anak kaler lain..


hahahahaha hadif ni lawak la..tu dh mcm nk takbir plk dh

MRS. K said...

@MrS. F!zA
ha, tu la! susah beno nak cari kaler pepel ni! try cari kat tenet brand polo tu pon, takde...

Ena said...

dah macam gegil pulak adif pakai tudung opah tu.. heheh

Elyn said...

ssh nk dpt baju kaler camni....

Farra Dhelina said...

alahai..cam tu lah rupa mrs.k pya bby girl nnti..cumel..

eima said...

fiza..K ..
kat polo kids ade ...
cantek ...
harga sales skrg 25-50% tau ...
sila la terjah jusco besar ngan parkson...

skrg musim purple.. kat mana² byk sungguh purple...

BIONIC WOMEN said...

alahai cumei tol dak hadif ni..

mrs.k and mrs.fiza: bebaru ni g jusco jumpa baju kaler purple utk boy sangat cantik tau..brand garfield pastu 50% lak tu..but belang2 besar2 purple gelao ngan purple muda...warna dia sangat cantik sampai ase nak rembat jer kat Dhiya..try ler g nengok...
nanti gitau ase rempah tu ek..

mummy_ayu said...

ala..mcm mcm gaya dah..he he he...

LiErOSe~QiEmi said...

wahdoii comel beno hadif pakai tudung tu.. Penah try kat Qimie, tapi hubby marah.. takut membeso laen jadiknye katenye.. Huhu.. takkanlah kan...

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
rasanya penah tengok la baju tu.. nak beli yang plain jer

MRS. K said...

@eima
haa.. mmg nak cari brand polo... tengs