Minyak Petronas Free


eh, korang tau tak berapa points kad mesra korang? kalau teringin gedik² nak tau, klik SINI dan isi la no. kad mesra korang.

selain tu, korang leh redeem points korang dengan minyak tau! saya dah penah try, tapi dapat free RM5 jer... cehhh... nampak sangat saya bukan pengguna petronas tegar! points pon tak banyak... hahahaha...

nak tau cara redeem minyak, klik gambo utk tumbesaran!!!

8 comments:

Farra Dhelina said...

info yg tbaek wok! ;p

toce2! vanekem ;p

Ena said...

huk huk hu..
kad mesra tak dekkkk..
kad shell eh! bonuslink je ade.. ;(

Miss Q said...

keta ini isi minyak cap kulit kerang

MRS. K said...

@Farra Dhelina
tengs yang

MRS. K said...

@Ena
kite isi minyak shell jugak tapi kad nye takde.. kena buat ni

Misz Sephia said...

dlu ade isu kan kad mesra ni sbb susah nk tau point, susah nk redeem point. Kumpul je sume, minyak ptronas ke, shell ke, esso ke..sume kumpul. Tp bonuslink gak tetap terbaek (buat masa nilah..)

ken said...

minyak fee naik.. points okay okay only.. =/

mummysyafie said...

kat mesra takleh redeem kupon ke? bonuslink leh redeem kupon n wat shopping..