Beli 1 Percuma 2!

.
As salam...

tengah dok senang lenang di hari sabtu ke tu?
ke ada yang keje ari ni?

hari ni saya ingat nak ajak hubby jalan² la..
coz besok die nak keluar daerah seminggu!
huh... sunyi la kami 2 beranak!
kan skang cuti skolah, ingat nak import sepupu temankan.
takde la sunyi sangat kan?

ok, back to the story...

saya tempah kek besday hadif dari dniescake. kawan masa saya keje kat MOT dulu. sedap tau kek die buat. kalau nak order, boleh jengok blog die eh. Free delivery area Putrajaya dan Puchong!


saya beli kek jer, tapi si hanis ni baik hati ooo... die kasi free cupcakes ni untuk hadif! sangat la comels dan gebus...


dan ada lagi!



siap hadiah lagi untuk besday boy! terima kasih banyak hanis! kek awak memang da bomb!




Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

6 comments:

aYu said...

CUTE gila kek dia..

ehehhe..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Kepala Batu Hati Jeli

Ena said...

huhu.. syoknyerrr..

kalo ena leh ker dpt veli 1 dpt 2 lg tu? ahakz..

BIONIC WOMEN said...

wahhhh..best2, kalau subang jaya free delivery jugak ker????
masyukkkkk besday hadif ek...

~aSHa~ said...

wah meriah tempah dgn dia

Merryn said...

the cake so cantik!!!!! :D

eima said...

bleh la tempah nanti.....
hadif suka otomen ??