Bijak Dahulu Bijak Sekarang : Dividen ASB 2010

 
PNB umum agihan pendapatan ASB sebanyak 7.50 sen seunit dan bonus 1.25 sen seunit bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2010.


Alhamdulillah, even naik sikit jer dari last year.. 
at least ada jugak!!! boleh la buat cover sikit-sikit. 
beli si puteh gebu pon dah pakai duit simpanan banyak.. 
Nasib la kami laki bini ada buat simpanan lam asb nih...

 



8 comments:

Farra Dhelina said...

alahai si pth gebu tu..gewammm

ummiaqeef said...

mmg berbaloi..hari tu kami beli cik sona pun pakai dividen buat d/payment. ;P

nora said...

nak gak hadiah anniversary macm putih gebu ...:P

ibuayahdamia said...

yeayyy..ader kenaikan..

munna said...

alhamdulillah ada peningkatan dari tahun lepas... munna pun nak buat duit drpd asb utk downpayment kereta yg baru

Ena said...

nak jugak si puteh gebu tu.. hehe

eima said...

alamdulillah .....kayo mak....

yangbaik said...

tambahan untuk tahun 2011... hehehe, termasuk juga si puteh gebu tu...