Cat Rumah Baru

.

ok tak kaler ni u all?
hijau + peach??
kaler ni mr.K yang pilih... i ikut aje...
skang tengah pening, nak buat langsir kaler ape..?
any idea??

**sila abaikan umah yang berselerak tu.. baru abis cat, belom sempat kemas lagi..
.

Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

20 comments:

Mummy Harith Hannah said...

Chanteks!!!
Percaya tak, kitorang blom cat pon lagi, sket pon xder, walaupon dah 2kali raya kat sini. haha. :P

Corelle said...

cantik nyer kaler...meriah..
stripes patern nih pun tgh trend skarang..:)

bukhairiah said...

wah...cayalah...mmg santek..erm langsir klo bg ai, pilih kaler light peach kot or krim...

ish, pening gak nk pilih kaler2 nie...ai pon xbis nk deco g..berangan jer lebey...

hajarus said...

wah.... cantik la mrs.k... i like it...

Misbehave said...

cantik kaler combination tu.

for curtain i slalu igt pesan eric leong 'kawenkan curtain dgn sofa' :)

hatiberbunga said...

wah.. sangat cantik lagi ceria!
cadangan, langsir wane cream. wane merah cam jalur2 kt dinding menghala ke dapur tu ok, kot?

nasaoji said...

nak puji klu aku dpt masuk nnt..

hohoho...;)

mamazana said...

cantik mrs.k. mama suka kaler tu hijau nyer lembut je.... nice!!

PuteriSatu said...

umah akak..tak cat pun..hiks...

adda said...

wow lawonye kaler tuh.. modern contemporary gituh.. rasanye langsir putih pn cantik tu

lovelywa said...

akak rase kale kream latar dia..n campur kale meroon..misti lawo..

nur islam said...

waaa....
cun cun!!
sama cun ngn wall kat blog nih..
ekekeke...
langsir..cream colour rasanya yg ok..
tp den xtau la..kak farah yg bg cdgn nih..

nk bisik skit..sofa tu mokcik jah..sama la ngn sofa mokcik miah..
kuiikuiii...

;P

ibu_arifa said...

ayoyo...cantik sekali rumah ini.. semua saya suka..dgn jalur2 kat belakang pun pun cantik..(buat sendiri ker cat ni)

kalo pening2 sgt nk pilih warna langsir..buat lah putih+ cream jer lah..hihihi

teringin jugak nk deko2 umah..tp budget xde lagi..

b.O.n.d.a said...

cantik! kalerful! =)
langsir kaler Oren masuk =)

Elyn said...

mrs k, u ske ijau ek?? tp nape time sanding tak pakai kaler ijau?? sungguh i confius hehehe

MRS. K said...

elyn ~ aura hijau baru datang..kekeke

ibuayu said...

cantik2 .warna kegemaran ibuayu tu...

Dee said...

cantik..rumah nmpk segar bugar...langsir..warna creme n hijo gelap kot..

DYLA said...

langsir kene kaler cream sbb dinding dah dah kaler ijau.

InaAchik said...

salam... leceh tak tak tarik tape utk buat stripe tu dear?