Gala Night Dinner...

gambar hanya hiasan. credit to abe gugel.


Malam ni ada Dinner Jabatan kat Nilai Spring.
saya tak pergi pon.
Alasan?
  • sekangkang kera jer dengan umah. buat la jauh sikit. kekekeke
  • takde orang nak jaga anak! kononnya...
  • kena bayar!
  • takde baju nak pakai...
  • tema tak best kot! batik for men, anggun for ladies

muahahahaha.. takde la. tak tahu la nape tak nak pegi. 
saya kan anti-sosial! kekekeke.. 
tak minat sbenarnya event-event camni. 

tapi petang kang saya kena pergi jugak.
kena tolong ajk hadiah dan lucky draw kemas² pe yang patot.. 
tak masok opis la lepas tu. balik umah terus la...

teringat dulu-dulu dinner eskian kat poli kuantan.. 
beshhh giler.. antara kenangan terindah dengan kawan².
how i wish i can turn back time...huhuhuhu
paling best masa batch kami organized la.
siap gigih pi cari butik sponser baju pengatin.. 
siap ada catwalk show .. meriah.... best sangat...

  

7 comments:

Farra Dhelina said...

owh awat tak nk join..alih2 kena gak tlg ajk tu..hehehe

eima said...

pesal aku tak de ingatan pesal annual dinner tu ek ...hahahaha <--- gelak jahat

[-suziey-] said...

erkkkk..mmg xbest klu dekat giler tpt nya..hehe..

kt pn xpnh join annual dinner pos yg besar2an..mls la..ramai sgt yg hover..hehe..

LyNn HaMzAh said...

lor apesal x pergi?

deelira@deeliraz said...

teringat masa kita dinner2 dulu kan kay.. ;)

Ena said...

alahai..
tak join tp kena wat apa yg patut yeh!.. hehe

LiErOSe~QiEmi said...

hahahaha.. dinner... yup!!! takkan lupe sebab malam tu lepas dinner pakwe aku(da jadik laki pun sekarang)sanggup teman aku kat lobi hotel sampai datang kete jemput aku balik.. feeling2 cam cinderela plaks!